Sign Up
 
     
 

 
     
 
Www.tutoit.com
http://www.tutoit.com
   Follow

6,954 Total Copies

6,236 Text Copies

718 Image Copies

 
     

 
 

 
     
 
Recent Images
captur10.png
facebou.png
fanza.png
 
     
     
 
«
Recent Copies
 

  on /ghid-metin2-cum-fac-un-server-privat-de-metin2/ 11 Oct
Cu ajutorul programului PortMap, puteti crea o gazduire online, unde se pot inscrie jucatorii.

Hamachi: http://hamachi.en.softonic.com/

Hamachi este programul de baza. Fara acest program, nimeni nu poate juca.

InstantServer: http://www.megaupload.com/?d=P7QB52PB

InstantServer este insusi serverul, care trebuie deschis pentru a putea juca.

Navicat: http://download.cnet.com/Navicat-Lite/3000-10254_4-10870715.html?tag=mncol

Navicat se foloseste pentru tot ce exista in joc. In Navicat puteti bana utilizatori, puteti sa ii faceti GM | GA, puteti crea si edita magazinele, puteti modifica statusul unui player, ii puteti modifica numele si multe altele.

Virtual PC: http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

Cu ajutorul acestui program puteti deschide serverul.

Clientul: http://www.megaupload.com/?d=EC9I7VA1

Cu acest client puteti intra in joc.
Pasul 2 – Instalarea programului Hamachi si deschiderea serverului
Mai intai instalati Hamachi. Dezarhivati fisierul “InstantServer.exe” – parola “mcncc.com“. Intrati in fisierul dezarhivat si redenumiti fisierele cu extensiile “*.vhd“  si  “*vmc” in “Metin2.vhd” respectiv “Metin2.vmc“. Click dreapta pe “Metin2.vmc” -> Open With -> Notepad. In acest fisier puteti gasi:

827

Numarul 827 reprezinta numarul in mb de rami pe care ii poate folosi serverul. De obicei se modifica, punand 512. (*)

C:/###/###.vhd
./###.vhd

In loc de “C:/###/###.vhd” puneti locatia fisierului “Metin2.vhd“. Spre exemplu “D:/Metin2/Metin2.vhd“. Mai jos, in loc de “###” srieti numele fisierului vhd, adica “Metin2.vhd“.
Daca am dezarhivat serverul in C si l-am redenumit Metin2, atunci ar trebui sa arate cam asa:

C:/Metin2/Metin2.vhd
./Metin2.vhd

Asa… am terminat si asta. Acum intrati in  “Metin2.vmc”(Atentie! NU poti intra daca nu ai Virtual PC instalat.). Asteptati sa se incarce pana apare pe ecran “login :“. Aici trebuie sa scrieti “root”. Dati enter si apare “Password”. Scrieti “mcncc.com” (Atentie! NU se vad stelute sau asteriscuri. Doar scrieti “mcncc.com” si dati enter.). Apare “Mcncc#“. Scrieti “sysinstall” si apoi apasati enter. Intrati la “Configure -> Networking -> Interfaces -> de0“. Apasati enter si apoi din nou enter.
La “Host:” trebuie sa scrieti “.localhost“. La “Domain:” scrieti “localhost“. La “IP4v Gateway:” scrieti ip-ul vostru de Hamachi, care apare deasupra numelui ales la instalare. La “IP4v Adress” scrieti ip-ul de hamachi iar cifrele de dupa ultimul punct le inlocuiti cu “100“. Spre exemplu: Daca ip-ul meu de Hamachi este “5.154.194.47“, la “IP4V Adress” scriu “5.154.194.100“. La “Netmask:” scrieti “255.0.0.0“. Apasati “OK“, “Yes“, “Cancel“, “Cancel” si apoi “Exit Install“. (Atentie! Pentru a selecta diverse campuri unde trebuie sa scrieti, folositi tasta “TAB“. Apoi scrieti “/etc/rc.d/netif  restart“. La “Mcncc#”, scrieti “reboot“. Asteptati pana ce apare din nou “login:“. Scrieti “root” la “login:” si “mcncc.com” la “Password:“. Enter si apoi dupa ce s-a incarcat scrieti “./start“(“./start” veti scrie de fiecare data cand deschideti serverul) si lasati sa se incarce.
Intrati in PortMap. Dublu-click pe primul camp. Se deschide o fereastra, unde gasiti un ip “0.0.0.0“, pe care il modificati cu ip-ul de hamachi urmat de “100“, in cazul meu “5.154.194.100“. Modificati ip-ul la toate campurile si apoi gasiti un buton verde:
Click pe fiecare camp si apoi pe acest buton, pentru a deschide porturile.
In server, jos gasiti langa un icon cu un fisier, un icon  cu un T intors. Click dreapta pe el si apoi “Networking Settings“. La “Adapter 1:” modificati in “Hamachi Network Interface“. Apoi OK. Cand apar 8 “connect: Operation timed out“, inseamna ca serverul este deschis.
Intrati in Hamachi, “Network -> Create a new network” si creati o camera. Intrati in “client -> mc.txt” si in loc de ip-ul de acolo, puneti ip-ul vostru de Hamachi.
Acum ca ati modificat si asta, intrati in iconita cu cap de sura si scrieti la “Username” rain, iar la “Password” 12345. Ar trebui sa intrati direct pe cont.
Cam asa se face un server privat de Metin2. In urmatoarele zile voi mai adauga cateva ghiduri gen”Cum sa faci un GM | GA“, “Cum sa modifici magazinele” si multe altele.
Daca a intervenit vre-o problema la crearea serverului, scrieti in comentariu, si va voi raspunde cu placere.
(*) – La “ ” urmeaza C cu un sles intreptat spre stanga. Insa din probleme de wordpress, nu am putut modifica. La fel s-a intamplat si cu exemplul. Inlocuiti slesul spre dreapta cu slesul spre stanga.(Visited 31,189 times, 664 visits today)
Filed Under: Featured • Ghiduri Metin2
Tags: cu, cum, cum fac, cum fac un server privat, cum fac un server privat de metin2, fac, fara, ghid metin2, hamachi, metin2, navicat, port map, portmap, server

Articole asemanatoareServer Privat Metin2 Evolution Power By TuToIT.Com (15)Ghid Metin2 – Cum sa faci o nunta(wedding) (19)Tutorial: Cum sa creez un folder fara nume (6)Ghid Metin2 – Cum sa scap de misiunile ce imi apar in stanga ecranului (7)Tutorial: Cum sa faci un program cu extensia “.vbs” folosind notepad, cu ajutorul codului VBScript (4)Ghid Metin2 – Totul despre bresle (guild) (32)Ghid Metin2 – Cum sa faci yang in cel mai rapid mod posibil fara hack de yang sau alte chestii ilegale (332)Tutorial: Cum sa faci un CD de 800mb, avand la dispozitie un CD normal (0)Ghid Metin2 – Ghid complet despre calul armat (17)Tutorial: Cum sa fac un site cu host (gazduire) si domeniu propriu in html, css, php (8)


Fa o donatie
Daca acest site ti-a fost de folos, fa o donatie.Aboneaza-te la TuToIT.Com
Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te pentru a primi ultimile noutati pe e-mail.

Subscribe via RSS Feed


About the Author
Un cretin!
Comments (594)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Mihai says:


September 28, 2010 at 12:28

Am reusit sa il fac numai ca merge pe orice calculator inafara de cel pe care am facut serverul. Si cand fac pagina de inregistrare la appache imi spune:
Warning terminating worker thread 0
Cum fac sa mearga si pe PC-ul meu si cum rezolv problema cu appache???
[Reply]Mihai Reply:October 2nd, 2010 at 11:47Am reusit cu appache – am dezinstalat skype
Dar tot nu merge pe PC-ul meu. ce sa fac?
[Reply]

Reply

3d says:


September 28, 2010 at 20:18

de unde iau portmap?
[Reply]Salut Reply:September 28th, 2010 at 20:19de unde iau un portmap bun?
[Reply]

Reply

Bogdan says:


September 28, 2010 at 20:49

poi mihai asigura-te ca ai si apache si mysql pornit sv ON toate astea…si in mod normal ar trebui sa-ti mearga..iti recomand mozilia firefox ca citeste mai rpd si nu apar erori cretine ca de ex “Hopa!Google Chrome nu s-a putut conecta nu mai shiu eo ce …cat despre portmap acesta este cel bun iar daca va e lene sa modificati manual cu ip hamachi.100 urmariti pasii astia:
1. nu deschideti portmap.exe ci portmap.ini
2.dati edit/replace 0.0.0.0 cu ip hamachi.100
3.save si exit
4.intrati in portmap.exe si dati start la toate hartile
in caz ca nu pornesc porturile pot fi urmatoarele motive:
1.ati mai incercat si n-ati reusit sa faceti server de metin iar cnd ati incercat iar ati crezut ca daca lasati tot asa hamachi.100 va mere.
ei bne nu mere
daca nu va merge sv din prima ati modificat portmap cu hamachi.100 cnd incercati sa faceti din nou server tre iar inlocuit cu ip hamachi.100 pt ca portmap va rula conform fostului server
al 2-lea motiv verificati sa nul porniti d 2 ori
cam asta e tot…daca aveti probleme add blackaudi si va ajut cum pot
EDIT: p mess stau mult doar in weekend..seara nu prea stau.
[Reply]

Reply

Bogdan says:


September 28, 2010 at 20:57

marius ca sa inteleg si eo…uh ai fkt server cu IP fix sau IP hamachi??/
daca ai fkt cu IP fix mai pica login deci iti recomand sa faci cu IP hamachi apoi intri pe dyndns si faci host(de preferat fa host inainte de server) apoi la mc bagi numele hostului de l-ai creat(e free nu-ti face griji ) intri si aia e..nu e asa dificil …am vrut sa fac si eo cu IP mi-a mers 2 zile apoi pica loginu cnd ti-e lumea mai draga deci recomand modifici acolo cu ip hamachi faci hostu ala free modif mc cu alea intri in joc si t distrezi
P.Saca problema persista lasa PM cu idu tau d mess sau add blackaudi si t ajut eo cnd am sa pot ca am programu cam incarcat
[Reply]

Reply

Misu says:


September 29, 2010 at 10:41

Salut. serverul il fac eu cumva, dar cum pot sa imi bag iteme si dastea de care vreau eu ???
[Reply]

Reply

biancabyanka08 says:


September 29, 2010 at 11:20

hei andy ajuta-ma pls cand dau la virtual pc console si dau start se tot incarca dar apoi imi scrie ceva
apoi dau enter sau space si iarasi mi se incarca tot la fel ce sa fac?
[Reply]

Reply

Bogdan says:


September 29, 2010 at 19:32

da si normal atat timp cat stii ce vrei sa pui si mai ales cum sa pui
[Reply]

Reply

copilash says:


September 30, 2010 at 09:17

id meu annoying.boy2010 .va rog.poate intra cineva cu team viewer sa imi faca si mie?adik am deja ce imi trb(instant server,hamachi ,port map si navicat)ms mult
[Reply]

Reply

cosmin says:


September 30, 2010 at 19:15

am reusit sa fac server dar nu pot intra alti jucatori in afara de mn.au hamchi deschis pot sa cetuesc cu ei prin hamachi dar nu pot intra pe server dc?
[Reply]

Reply

Bogdan says:


September 30, 2010 at 20:06

cred ca atunci cand ai creat reteaua d hamachi(newtestserver) trebuie sa dai click dreapta pe retea dai set acces si o sati apara in mijloc cva d genu “require a password to join the network
aia trebuie defibata(TOATE tre sa nu fie bifate ) si normal ar tre sa le mearga acum
dak nu mere sa am anunti
[Reply]andutu Reply:October 7th, 2010 at 18:30ma poti ajuta si pe mine te rog andreyc.tony
cu hamachi
[Reply]

Reply

Psych says:


September 30, 2010 at 21:48

Salut! Am o singură întrebare!
Merge să faci server de metin dacă ai IP dinamic? Vreau să zic că am net prin modem de la Orange.
Psych recently posted..Bancul Zilei- 30092010
[Reply]

Reply

TheLord says:


October 1, 2010 at 12:27

Cine stie sami faca servaru ofer credit pe telefon multttttttttttttttttttttttttt dar va rog contactatima la telefon:0743406971.Astept seriozitate
Va multumesc.
[Reply]

Reply

Cesco says:


October 1, 2010 at 16:09

Sal…Andy dami id tau de mess plssss sau bagal pe al meu tinel : inteligentu terog frumos ca vreau sa te intreb cv personal pls
[Reply]

Reply

Bogdan says:


October 1, 2010 at 18:14

t ajut eo TheLord dak vrei…nu-mi tre mie credit ..lasa PM cu id si t ajut
[Reply]vlady Reply:October 2nd, 2010 at 19:08bogdan sau oricare va rog da ti mi add la id vladut.miulman va rog eu am nevoie de asistenta urgent
[Reply]lucian Reply:October 2nd, 2010 at 20:42care ma ajuta la un srv am o porblema la instant server care ma ajuta sa-mi fac srv plss sau SGA datimi add la id: lucian_tuglui
[Reply]andrey13 Reply:October 5th, 2010 at 12:48ajutama si pe mine pls id meu andrei_fratik2007 sau em1n3m_andrey sau nr meu de tel 0722546648
[Reply]andy Reply:October 7th, 2010 at 16:19te rogg ajutama si pe mn vreau sa fac un sv cu hamachi id : radeanu.andrei@yahoo.com
[Reply]

Reply

gabi says:


October 1, 2010 at 19:34

auziti am fa pana toatee si am ajuns acolo la virtual pc la cand a scriu login am scris root si mio dat pasword si numia trece de pasword nush dc
[Reply]

Reply

beby says:


October 2, 2010 at 14:56

bogdane ma ajuti si pe mn.. plizz dak ma ajuti bagama la prieteni dirty_boy_clear si vb pe mess…
[Reply]

Reply

Razvanutzzz says:


October 2, 2010 at 16:47

am o problema nu imi apare metin2.vmc dupa ce am facut chestia aia in notepad
Razvanutzzz recently posted..A inceput cumva scoala aka “Copii – in banci!”
[Reply]

Reply

Razvanutzzz says:


October 2, 2010 at 19:02

mie numi apare metin2.vmc dc?
Razvanutzzz recently posted..A inceput cumva scoala aka “Copii – in banci!”
[Reply]

Reply

vlady says:


October 2, 2010 at 19:11

bogdan sau careva va rog dati mi add la id vladut.miulman
am nevoie de asistenta urgent va rog
[Reply]

Reply

lucian says:


October 2, 2010 at 20:40

care ma ajuta sami fac srv ap o problema la instant server daca ma poate ajuta sa adauge id meu pls repede id meu lucian_tuglui
[Reply]

Reply

Aditza says:


October 2, 2010 at 21:11

andy numi merge cand intru pe capu ala de sura dau pe bara aia verde si imi da eroare ce are
[Reply]

Reply

Bogdan says:


October 2, 2010 at 21:58

dak e cva de genu locale error de ex de/locale_game
intri in folderu locale si vzi cum se numeste (hongkong d eit etc.) si in fct de eroare redenumesti folderu ala din locale…pare complicat da nu e
[Reply]

Reply

Razvanutzzz says:


October 3, 2010 at 10:41

mie numi apare aia metin2.vmc dupa ce am facut in notepad
[Reply]Bogdan Reply:October 8th, 2010 at 09:00asigurate ca ai scris in metin2.vmc locatia noua nr de ram si atat
apoi dati rename pe “metin2.vhd” si “metin2.vmc”(asa leati redenumit voi) si in loc scrieti doar metin2
si la virtual PC nu va mai apare metin2.vmc.vmc si asa nuti arata niki error si il citeste metin2.vmc direct nu metin2.vmc.vmc
[Reply]

Reply

yoo says:


October 3, 2010 at 12:14

Andy . am facut totul cum scrie in ghid dar cand intru sa ma conectez cu id rain si pass 12345 imi ramane la connecting to the server sau failed to connect the server ajuta-ma id:warcraft_copilu
[Reply]

Reply

Bogdan says:


October 3, 2010 at 13:31

poi asigura-te ca ai fkt FIECARE PAS…si in mod normal ar merge..dak nu mere incearca un reinstall instant server si try again
P.S:cei kre ii cer ajutorul lui Andy si in schimb ii mai ajut eo din cnd in cnd cum pot tineti minte un lucru
NU IS ANDY!!!
[Reply]

Reply

Ady says:


October 4, 2010 at 19:32

pls ajutatima sami termin sv sa is la pasul 2 pls ajutatima pm la id: ady_gui85
[Reply]

Reply

radu says:


October 5, 2010 at 08:43

ajutoor nu pot sa fac un pas contactati-ma plzzz la adresa de yahoo : anghelrd@yahoo.com
[Reply]

Reply

Alexutzu says:


October 5, 2010 at 10:30

Acu 2/3 zile am facut si eu un server privat de metin2 pe baza de hamachi si azi in virtual pc imi apare urmatoarea eroare care nu ma lasa sa pornesc servarul : ”Enter full pathname ofshell or RETURN for /bin/sh: ”
Ce e de facut ca sa pot porni serverul va rog ajutatima .
Va rog contactatima la id de mess alexutzu2010dragutzu care ma poate ajuta pls.
[Reply]

Reply

andrey13 says:


October 5, 2010 at 11:14

cine ma poate ajuta ofer credit pe telefon bagati id asta em1n3m_andrey sau nr asta de telefon 0722546648
[Reply]

Reply

andrey13 says:


October 5, 2010 at 12:53

am aflat id lu andy cine vre sa bage id meu andrei_fratik2007
[Reply]

Reply

beby says:


October 6, 2010 at 14:53

andi te rog bagama la prieteni dirty_boy_clear ca sa ma ajuti sa fac un srv te rog…
[Reply]

Reply

chilly.willy says:


October 6, 2010 at 17:01

cum pun password la el ca nu gasesc nicaieri
[Reply]

Reply

XMAN says:


October 6, 2010 at 20:23

bai tu nu vezi ca hamachi ala e free doar pt 14 zile si e limitat doar pt 16 pcuri…pe urma ce faci dai 200$ pe licenta de 1 an?)
[Reply]Bogdan Reply:October 8th, 2010 at 08:49ia-l mha de pe siteu oficial s vezi ca nu iti ia nik si nu e free trial ca il am d 8 luni si merge tun da d p site oficial l-am luat…dak si acolo e asa inseamna ca l-au modificat si au bagat trial.. in fine dak iti tre hamachi til dau eo
[Reply]Andy Reply:October 8th, 2010 at 09:02Hamachi e free
[Reply]

Reply

Lord says:


October 7, 2010 at 12:35

ajutama si pe mine …cand extractez, extractez cu 7-zip si imi apare cu ?????? ..ce fac
[Reply]Bogdan Reply:October 8th, 2010 at 08:54asa tre s apara…dai yes(????????) si apoi cere parola kre o stie toata lumea…
P.S:am vzt ca multa lume nu pricepe o chestie si renunta degeaba
NU APAR ASTERISCURI SAU STELUTE CND SCRIETI PAROLA CI DOAR SCRIETI mcncc.com Si ID:root si dati enter
[Reply]

Reply

andutu says:


October 7, 2010 at 18:27

ma poate ajuta cineva si pe mine sunt incepator
andreyc.tony intrati cuhamachi
[Reply]

Reply

andrey says:


October 8, 2010 at 17:03

ba frate care ma ajuta si pe mn cu sv ca ma incurc la virtual pc nu merge sa il iau de aiki
[Reply]Bogdan Reply:October 8th, 2010 at 19:29cnd iei instant server o arhiva e insusi virtual PC
[Reply]

Add a comment
 


 
     

 

     
 
Blog Copy © 2012